J.M. Beslag

J.M. Beslag

J.M. Beslag

Gydevej 7

7330 Brande

CVR: 20 91 76 01

 

 

Kontakt

Jimmy Møller

Mob: 40 25 30 19

Email: info@jmbeslag.dk

 

 

Tidsbestilling

Hverdage mellem kl. 8 - 16

Ring og aftal en tid.

 

(Ingen tidsbestilling per email)

Jimmy Møller Jensen

Jimmy kommer opridelig fra Kolding området, men har været bosat i Brande siden 2000. Han har arbejdet som beslagsmed siden 1998 og holder til på sin landejendom i Uhre lidt uden for Brande. I sin fritid står den påjagt samt opdræt og træning af sine egne travheste.

 

 

Samarbejde med Ansager Dyrehospital

Vi er fast tilknyttet Ansager Dyrehospital som beslagsmed. Her udfører vi alle former for sygebeslag, korrektion af føl og afhjælpning af hovsygdomme.

Ved at tilse hesten på Ansager Dyrehospital har vi et tæt samarbejde med dyrlægerne. Der anvendes ofte røntgen eller MRI-scanning for at klarlægge årsagen til f.eks. halthed. Herefter har vi gode muligheder for sammen at bestemme den optimale behandling og/eller korrektion af hesten.

Besøg Ansager Dyrehospital's hjemmeside her...

 

Ud over samarbejdet med Ansager Dyrehospital er vi selvfølgelig også ofte i tæt dialog med mange af de andre dyrlæger i området hvor vi kører, i de tilfælde der er behov for assistance ud over vores egne kompetencer som beslagsmed.

 

På Værkstedet i Uhre

Vi arbejder til tider hjemme på værkstedet i Uhre, hvor du er meget velkommen til at komme med din hest. Her har vi gode muligheder for at fremstille special-beslag til din hest.

 

Har du akut behov for beskæring, og har det ikke været muligt at vi kom forbi i løbet af ugen, klarer vi det på værkstedet ved forindgående aftale.

 

Ring og aftal tid i forvejen.

 

Arbejdsmiljø

For hestens, din egen, og ikke mindst for beslagsmedesn skyld er det vigtigt at der er ordnede forhold på stedet hvor der arbejdes med din hest. Kun ved optimale forhold kan det sikres et ordentligt stykke kvalitetsarbejde. Derfor beder vi dig om at tage hensyn til nedenstående punkter.

 

1. Smedeplads.

Stedet hvor hesten skal beskæres skal være med fast og plant gulv. Der må ikke være gennemtræk og hesten skal kunne bindes.

 

En passende smedeplads er mindst 2,5 m bred og der bør være mindst 2 m fra evt. bagvæg til hestens bagben.

 

Der skal være rigeligt med lys og det skal være rigtigt placeret, både foran og bag ved hesten så hverken hest eller smed skygger for arbejdet.

 

2. Hesten

Træk hesten ind fra fold i god tid så den har tørre ben. Vi betragter det som en selvfølge at din hest er flink og velopdragen. Det er ikke vores opgave at lære din hest at løfte ben.

 

Ligeledes skal den naturligvis kunne stå bundet. Kan den ikke det forventer vi at du kan holde hesten mens vi udfører arbejdet.

 

3. Smedeinterval

Få skoet / beskåret din hest med passende mellemrum.

 

4. Betaling

Betal din regning til tiden. Det er spild at tid at rykke for betaling for udført arbejde. For sen betaling medfører kun yderligere omkostninger for dig at betale.